Prijave za proljetni gastro-bike tour Terra Albona

Prijave za proljetni gastro-bike tour Terra Albona

Grad Labin, LAG Istočna Istra i Općina Sveta Nedelja pozivaju sve zainteresirane građane, ljubitelje biciklizma i rekreativce na gastro-bike tour „Terra Albona“. „Terra Albona“ već tradicionalno okuplja velik broj biciklista i rekreativaca s područja Hrvatske, Slovenije, Italije i drugih zemalja Europe.

Proljetno izdanje gastro-bike ture „Terra Albona“ održat će se u nedjelju, 28. travnja 2019. u dvije rute: rekreativna i brdsko-biciklistička. Dužina rekreativne rute je oko 25 km, a brdsko-biciklističke oko 30 km. Polazak je iz Parka skulptura Dubrova u 10,00 sati (okupljanje na parkiralištu Dubrova).

Biciklističkom vožnjom obilaze se 3 obiteljska poljoprivredna gospodarstva na području Labinštine i degustiraju lokalni domaći proizvodi, prirodni sokovi i vina autohtonih sorti. Prilagođena je svim uzrastima i profilima od profesionalaca do amatera, ljubitelja biciklizma, rekreativaca, djece i osoba treće životne dobi. Tako su u prošlogodišnjim manifestacijama sudjelovali građani od 2 pa do 75 godina.

Prijave za biciklijadu vrše se putem web stranice www.terra-albona.com počevši od 3. travnja pa najkasnije do 25. travnja 2019. Napominjemo da je broj sudionika ograničen te organizator u bilo kojem trenutku može zatvoriti prijave.

Prvih 100 prijavljenih dobivaju bidone za vodu s proljetnim logotipom Terra Albone.

Troškovi kotizacije za sudionike manifestacije su 60,00 kuna po osobi za uplate izvršene do 22. travnja 2019., te 80,00 kuna po osobi za uplate izvršene nakon 22. travnja 2019. Za djecu mlađu od 10 godina troškovi kotizacije se ne plaćaju. Uplata kotizacije vrši se unaprijed putem bankovne uplate, te se na dan manifestacije neće biti moguća uplata kotizacije. Za sve one koji ne posjeduju bicikl Bike centar Rabac nudit će mogućnost najma bicikla. Za najam bicikle molimo kontaktirajte Bike center Rabac na broj: 091 902 8363 ili na e-mail: bikecenterrabac@gmail.com.

Uz Grad Labin, Općinu Sveta Nedelja i LAG Istočna Istra organizatori su i BBK Istra Bike i Bike Centar Rabac. Manifestaciju podupiru Upravni odjel za turizam Istarske županije, TZ Labin-Rabac, Općina Sveta Nedelja, Općina Kršan, TZ Općine Kršan i TZ Općine Sveta Nedelja.

Veselimo se ponovno zajedničkom druženju!