Odobrene potpore TZ-a Istre i Istarske županije

Odobrene potpore TZ-a Istre i Istarske županije

Gastro-bike tour Terra Albona prepoznat je od strane Upravnog odjela za turizam Istarske županije i Turističke zajednice Istarske županije te su manifestaciji odobrene potpore za realizaciju projekta u 2019. godini.

Temeljem Odluke župana Istarske županije o dodjeli potpora turističkim manifestacijama, proizvodima i projektima specijalnih interesa na turistički manje razvijenim područjima u 2019. godini odobrena je potpora Istarske županije za manifestaciju Terra Albona u visini od 10.000,00 kuna.

Temeljem Programa rada i financijskog plana Turističke zajednice Istarske županije za 2019. godinu koja je objavila Javni poziv kandidiranje događanja za dodjelu potpore iz programa “Potpore događanjima/projektima” i programa ‘TOP DOGAĐANJA’ u 2019. godini, Turističko vijeće Turističke zajednice Istarske županije donijelo je Odluku o odabiru manifestacija/projekata kojima se odobrava dodjela bespovratnih sredstava. Gradu Labinu odobrena je potpora u visini od 10.000,00 kuna za manifestaciju Terra Albona.

Terra Alboni je potpora ovih značajnih institucija vrlo važna te zahvaljujemo na prepoznavanju važnosti manifestacije za Istru.